StartHub kasvaa – jäseninfo ja haku

Kaikki alkaa StartHubista. Palvelemme sekä jo aloittaneita startup-yrityksiä että yrityksen perustamista harkitsevia opiskelijoita.

Haemme yhteisömme kasvuyrittäjiä

Meillä yritykset verkostoituvat helposti ja löytävät uusia yhteisiä liiketoimintamahdollisuuksia. Yhteisössämme toimii tällä hetkellä kolmisenkymmentä yrittäjää, joita on sparrattu, mentoroitu ja ohjattu oikeaan suuntaan.

Etsimme yhteisömme startup-henkisesti ajattelevia ja toimivia ihmisiä sekä rohkeita yrittäjäpersoonia. Liikeidea tai toimiala voi olla mikä tahansa, kunhan liiketoiminta on joustavasti skaalautuvaa ja potentiaalista kohdemarkkinaa kiinnostavaa. Ohjaamme startup-yrittäjää oikeaan suuntaan sekä autamme bisneksen skaalaamisessa ja kasvattamisessa menestyväksi liiketoiminnaksi.

Opiskelijajäsenyys

StartHub mahdollisti vuonna 2023 jäsenyyden myös opiskelijatiimeille. Opiskelijajäsenyys on yhden lukuvuoden mittainen, ja se sisältää yritysjäsenyyden lailla yritysidean jatkuvan sparrauksen sekä mentoroinnin, StartHubin yleisten tilojen käytön tapaamisissa sekä osallistumisoikeuden yhteisön tapahtumiin.

Lue lisää

Mikä on startup? Onko startup-yritys sama kuin kasvuyritys?

Startup-termillä ei ole tarkkaa ja laajasti hyväksyttyä määritelmää. Usein startupiin yhdistetään nuori, enintään muutaman vuoden ikä ja teknologia-ala. Tärkein piirre on kuitenkin halu kasvaa nopeasti. Startup on siis kasvuyritys, mutta kasvuyritys ei välttämättä ole startup-yritys! Startup-yritys voi edustaa mitä tahansa toimialaa.

Meillä startup-yrityksellä tarkoitetaan seuraavaa:

  1. Startup-yritys on nuori, kasvuhakuinen ja kansainvälisyyteen tähtäävä kasvuyritys.
  2. Startupin toiminta perustuu innovaatioon tuotteessa tai liiketoimintamallissa. Innovaatiolla on kysyntää ja kilpailuetua markkinoilla. Liiketoimintaa voidaan skaalata eli markkinoiden määrää lisätä.
  3. Startup kehittää vasta ensimmäistä tuotettaan. Tuotekehitys ja markkinointi kuluttavat rahaa, mutta tuloja ei vielä synny.
  4. Yritykselle haetaan ulkopuolisia rahoittajia ja riittäviä taloudellisia resursseja kansainvälistymiseen.

Edut yhteistyökumppaneilta

StartHubin jäsenet nauttivat huikeista yhteistyökumppaniemme eduista. Löydät kaikki kumppanit rullaamalla sivun alalaitaan.

Amazon AWS HubSpot Stripe Business Mill LADEC - Lahden Seudun Kehitys Byro Oy

Miten voin liittyä StartHubin Jäseneksi?

StartHubin jäseneksi voit hakea verkkosivujemme hakulomakkeella. Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit tulla työskentelemään tiloihin ja ryhtyä hyödyntämään kaikkia jäsenetujasi.

Hae jäseneksi

Kuka päättää hyväksytäänkö hakemukseni?

Kaikki StartHubin hakemukset käsitellään eri alojen ammattilaisista koostuvassa valintapaneelissa.

Mitä jäsenyys maksaa?

StartHubin jäsenyys on ilmainen. Myös StartHubin hautomo- ja kiihdytysohjelmat ovat ilmaisia, mikäli pääset niihin mukaan.

Voinko tulla tutustumaan StartHubiin?

Ilman muuta! Ovet ovat avoinna arkisin klo 9.00-15.00. Sisäänkäynti tapahtuu M19-kampuksen pääovesta, jonka aulapalveluun voi ilmoittautua. Mikäli tulette tutustumaan StartHubiin suuremmalla ryhmällä ja/tai haluatte keskustella StartHubin edustajan kanssa, ottakaa yhteyttä, niin sovitaan aika.

Katso sijainti

Keneltä voin kysyä lisätietoja?

StartHubin koutsilta voit kysyä mitä tahansa StartHubin toimintaan ja jäsenyyteen liittyvää. Autamme tietenkin!

Katso yhteystiedot