SHOWMOOR OY

FAKTAT 

  • Havaitessaan tarpeen omilla verkkosivustoillaan, Tomi Itkonen tamppasi pölyt hiirimatostaan ja alkoi hommiin.
  • Nyt kolmen vuoden kehitystyön jälkeen, palvelu on käynnistetty Suomessa.
  • Heikki Rissanen on antanut matkan varrella palautetta ja on myös ensimmäinen palvelusta tuloja ansaitseva sivustonikkari.
  • ShowMoor Oy on perustettu elokuussa, 2022.
  • Suomen jälkeen palvelu laajennetaan muihin euroalueen valtioihin.

 

Sivustojen tekijät räätälöivät palvelussa pätkän koodia, jonka sitten upottavat sivustolleen. Jos he haluavat osuuden vierailijoiden ShowMoor-tilausmaksuista, he valitsevat SM-painikkeen. Jos he haluavat kertamaksuja, he valitsevat SM-kolikon.

Palvelun vahvuutena on käyttäjäkokemus. Yhdet ShowMoor-tunnukset toimivat maksutapana kaikilla palvelua hyödyntävillä sivustoilla; maksukortin tietoja ei tarvitse syöttää useisiin paikkoihin. Kirjautuminen tapahtuu harvoin. Ostamiseen riittää yksinkertaisimmillaan sivun avaaminen.

Käyttäjien yksityisyyden suojaaminen on yksi keskeisistä arvoistamme. Keräämme heistä vain minimimäärän tietoa, emmekä jaa tietoa ulkopuolisille.

Palvelu on arkkitehtuuriltaan yksinkertainen ja kustannustehokas.

ShowMoor-sivustojen tekijät ovat avain menestykseen. He tuovat palveluun uusia jäseniä, kasvattavat sitä. Palvelemalla heitä ja palkitsemalla heidät mahdollisimman hyvin, kaikki – tekijät, jäsenet, yritys – voittavat.