Tilat ja palvelut – kaikki ilmaista.

Onko startup-yrittäjän elämä helppoa? Ei. Tuleeko mutkia vastaan? Kyllä tulee. StartHub on olemassa, jotta pääsisit helpommin menestymisen alkuun ja yrityksesi saisi siivet, millä lentää!

Yhteisöllistä tilaa kohdata, kasvaa ja oppia

StartHub tarjoaa viihtyisät 500 neliön työtilat kalusteineen, laitteineen ja yhteyksineen. Ilmaista ovat myös vessapaperit, viherkasvit ja siivous. Mukaasi tarvitset vain läppärin, puhelimen ja itsesi, ei muuta. Lahden kaupunki, LAB-ammattikorkeakoulu ja Isku Oy toimivat yhteisömme mahdollistajina kasvuyrittäjyyden edistämisessä.

Kaiken tarkoituksena on auttaa startupeja hyvään alkuun ja kasvuun ilman jatkuvaa huolta vuokranmaksusta ja muista liiketoiminnan alkuun liittyvistä kuluista. Vaikka ilmaiset tilat takaavat hyvän pohjan yhteisössä toimimiselle, vieläkin tärkeämpää on mitä tiloissa tapahtuu ja mitä saamme yhdessä aikaan. Upeita asioita on jo tapahtunut ja jatkoa seuraa!

Näin tuemme menestystäsi

Sparraus, valmennus

Vertaistukea sekä ajatusten ja kokemusten vaihtoa kasvusi tueksi. Sparraajina toimii koko yhteisömme valmentajineen. Myös yritysmentorit ja alansa huippuasiantuntijat toimivat startup-yrittäjien tukena ja neuvonantajina. Tämäkin palvelu on hubilaisille täysin maksutonta.

Hautomo

Ethän jää vain itseksesi hautomaan liiketoimintasuunnitelmaasi? StartHubin Hautomossa voit pallotella yrityksesi kasvu- ja kipupisteitä yhdessä coachimme kanssa tai tarvittaessa isommallakin kokoonpanolla. Saat eväitä ja ohjausta mm. asiakkaiden tai rahoittajien tunnistamiseen ja immateriaalioikeuksien suojaukseen.

Kiihdyttämö

Kiihdytysohjelmassa kehitämme ja testaamme mm. liikeideasi haluttavuutta, kannattavuutta ja toteuttamiskelpoisuutta. Innovaation kehittämisessä voidaan hyödyntää myös LAB-ammattikorkeakoulun resursseja ja verkostoja. Kiihdytysohjelmaan järjestetään haku kaksi kertaa vuodessa.

Mentorit

Auttavaan käteen kannattaa tarttua. Mentori on henkilökohtainen PT:si, joka tarjoaa kokemuksensa ja tietotaitonsa startupisi kehittämiseen. Parhaimmillaan mentorointisuhteesta kehittyy avoin ja vuorovaikutteinen win-win -tilanne. Myös kokenut mentori voi oppia paljon uutta sinulta!

Kasvukilpailut

Tunnetko kovaa kasvun nälkää? Oletko valmis astumaan ulos mukavuusalueeltasi? Kasvukilpailusta saat eväitä ja motivaatiota kasvuun. Ohjelmaan kuuluu mm. kasvusuunnitelmien sparrausta, pitchausta, haastekilpailuja ja verkostoitumista. Kiinnostuitko?

Koulutukset

Opi uutta ja menesty! Yhteisömme startupit voivat osallistua erilaisiin maksuttomiin mini-webinaareihin ja workshopeihin. Suosittu koulutus on esimerkiksi Lean Startup, joka perustuu jatkuvaan kehittämiseen, testaamiseen ja oppimiseen. Juuri siitä on kyse myös StartHubissa!

Tapahtumat

StartHubin arki ei ole koskaan tylsää. Järjestämme yhteisöllisiä tapahtumia niin verkossa kuin livenä paikan päällä – osa omia tapahtumia, osa ulkopuolisten järjestämiä ja kaikille avoimia. Hyppää kyytiin! Tarkemmat tiedot kaikesta hubailusta saat tapahtumakalenterista.

Haluatko sinäkin liikeideastasi vieläkin timanttisemman? Hyvä, tehdään se! Meillä yksikään liikeidea ei jää vain ideaksi, kunhan se on joustavasti skaalautuva ja yrittäjä itse on kasvulle valmis!