Yhteystiedot – lokaationa LAB Lahden kampus

On älytöntä hukata satoja, jopa tuhansia startupeja vuosittain! StartHub lisää merkittävästi menestymisen mahdollisuuksia niiden osalta, jotka päättävät sijoittua Lahden seudulle.

Startup-kaupunki Lahti näyttää esimerkkiä

Lahdessa tuetaan uusien yritysten kasvupotentiaalia tavalla, jota muut kaupungit seuraavat. Kasvuyrittäjyyttä tukevat Lahden kaupunki sekä StartHubin kanssa samassa kiinteistössä toimivat LAB-ammattikorkeakoulu ja Isku Oy. Yhteisömme tarjoaa yrittäjyydelle parhaan mahdollisen alun: ilmaiset tilat ja työpisteen, vertaistuen, sparraus- ja valmennuspalvelut sekä kumppaniverkoston.

Näin meillä Lahdessa tuetaan uusien yritysten kasvupotentiaalia – tekeekö oma kotikaupunkisi samoin?

Päämajamme Mukkulassa – hauska, rento, avoin ja helppo

StartHub toimii LAB Lahti kampuksessa Mukkulassa, pari kilometriä ydinkeskustasta. StartHubin omat koutsit toimivat kiinteänä osana yhteisön arkea ja tapahtumia. Toimintaa kehitetään aktiivisesti ja uutta ideoidaan yhteisön hyödyksi.

Navigoi paikalle

Kartta

Mark Poutanen

Head of Operations

StartHubin arjen pyörittäjä ja toiminnan kehittäjä, edustaa yhteisöä erilaisissa sidosryhmätapaamisissa. Lisäksi ohjaa, valmentaa ja sparraa jäsenyrityksiä toimimalla mm. kiihdytysohjelman vetäjänä.

Taustaltaan tuloshakuinen yrittäjä ja insinööri. Tiedolla ja käytännön kokemuksella varustettu kaveri tuntee erilaiset tietotekniikan alat, ohjelmistot, alustat, ohjelmointikielet ja graafiset tekniikat.

”Yrittäjyys on dna:ssa. Sytyn motivoituneesta ja tuottavasta tiimistä, jossa haasteet nähdään kasvun mahdollisuuksina.”

Pasi Rantanen

Community Manager

StartHubin sekatyöläinen levittää kasvuyrittäjyyden ilosanomaa niin yhteisömme sisällä kuin seinien ulkopuolellakin. Kannustaa ja auttaa yhteisömme startupeja kehittämään liiketoimintaansa ja siirtymään seuraavalle levelille. Syttyy kekseliäistä liikeideoista, markkinoita uudistavista innovaatioista ja joustavasti skaalautuvista liiketoimintamalleista.

Tausta tapahtumien ja erottuvien tapahtumatoteutusten myynnissä sekä pk-yritysten projekti- ja rahoituskonsultoinnissa. Pitchaa mitä vaan ja missä vaan, myös silloin kun ei erikseen pyydetä. Muhkean hipsteriparran takaa paljastuu elämänmakuinen filosofi, neuvokas keittiöpsykologi ja ilkikurinen pojankloppi.

”Ilman epävarmuutta ja mokia ei synny uusia tähtiä bisnesmaailman taivaalle. StartHub on olemassa, jotta jokaisen ei tarvitse toistaa samoja virheitä. Tasoitamme lentoa kotipesästä kansainvälisille pelikentille.” 

Mikko Kittelä

Event Manager

Tapahtumien Master of Universe! StartHubissa ei tapahdu mitään ilman, että Mikolla olisi siinä näppinsä pelissä. Suunnittelee ja organisoi niin livet kuin verkkotapahtumatkin sekä buukkaa esiintyjät ja vierailijat rautaisella ammattitaidolla. Suu käy ja ideoita lentelee niin, ettei hitaampi pysy perässä.

Taustaltaan ammattimessujen ja yleisötapahtumien toteuttaja.

”LAB Lahti kampuksella tehdään ympäristöpääkaupungista valtakunnan kadehdituinta startup-kaupunkia. On hienoa olla geimeissä mukana.”

Tervetuloa kasvuyrittäjäksi Lahden seudulle. Hae rohkeasti jäseneksi ja voit hyvinkin olla seuraava hubilainen!