Tapahtumat – meillä tapahtuu koko ajan

StartHub on jatkuvassa liikkeessä. Järjestämme yhteisöllisiä tapahtumia niin verkossa kuin livenä paikan päällä, tilanteen mukaan. Osa tapahtumista on vain jäsenillemme suunnattuja, osaan voi ilmoittautua kuka tahansa startup-yrittäjyydestä kiinnostunut.

Tulevia tapahtumia

Sales success club

Offline

9.9.

Are you going to present your company to investors or do you need to practice your sales pitch? Lab Growth organizes - Sales success club. At the Club, we create a safe environment where entrepreneurs can test their English language skills together, as well as refine their sales pitch. Under the guidance of our professionals, we will polish your sales pitch to a diamond. Sign up soon as there are a limited number of places.

Lue lisää

DREAM

Offline

14.9.

Yrittäjät kohtaa sijoittajat. Nyt on sinun mahdollisuutesi saada yrityksellesi huomiota ja sijoituksia. Yrittäjien Haku on nyt kiinni!

Lue lisää

ENCOUNTER

Offline

31.8.

Encounter on palannut ja meillä on jälleen upea opettavainen puhuja sinulle. Paavo Beckman on startup-alan tunnettu vaikuttaja. Paavo kertoo hallitustyöstä ja sen merkityksestä yhtiön kasvupolulla. Tapahtuma on avoin kaikille yrittäjille.

Lue lisää

MEETS

Offline

7.10.

MEETS on StartHubin jäsenten verkostoitumis tapahtuma

Lue lisää

MEETS

Offline

4.11.

Meets on StartHub:in jäsenten verkostoitumis tapahtuma

Lue lisää

MEETS

Offline

2.12.

Meets on StartHub:in jäsenten verkostoitumis tapahtuma

Lue lisää

IdeaRace Lahti

Offline

3.11.

Onko sinulla rohkea liikeidea mielessäsi? Toteuta unelmasi ja hae mukaan Päijät-Hämeen suurimpaan liikeideakilpailuun. Haku on auki 15.8-25.9.2022!Kilpailu koostuu kahdesta eri kisaluokasta open ja student. Finalistit pääsevät osallistumaan kolmen viikon pituiseen valmennusohjelmaan, jonka aikana tiimit hiovat ideaansa, harjoittelevat liikeidean pitchausta ja esittämistä. Valmennus huipentuu finaalitapahtumaan, jossa kummankin kilpailuluokan parhaimmat ideat palkitaan 5000€!

Lue lisää

TAKEOFF Lahti

Offline

13.10.

Tervetuloa LUTES Lahti TAKEOFF tapahtumaan! TAKEOFF on tapahtuma yrittäjille ja yrittämisestä kiinnostuneille opiskelijoille. Luvassa päivän aikana on puhujapuheenvuoroja, yritystarinoita ja workshoppi. Keynote puhujana meillä tulee Diilistä tuttu Sointu Borg. Sointu Borg on yrittäjä, ekonomi, Diili-voittaja, mediapersoona sekä intohimoinen puhuja. Aiheina korostuvat anteeksipyytelemätön asenne, oman polun rakentaminen, milleniaalien ahdistus, rohkeus sekä periksiantamattoman asenteen löytäminen. Tule mukaan viettämään upea päivä kanssamme yrityshenkisessä porukassa.

Lue lisää