Tapahtumat – meillä tapahtuu koko ajan

StartHub on jatkuvassa liikkeessä. Järjestämme yhteisöllisiä tapahtumia niin verkossa kuin livenä paikan päällä, tilanteen mukaan. Osa tapahtumista on vain jäsenillemme suunnattuja, osaan voi ilmoittautua kuka tahansa startup-yrittäjyydestä kiinnostunut.

Tulevia tapahtumia

Sales success club

Offline

9.9.

Are you going to present your company to investors or do you need to practice your sales pitch? Lab Growth organizes - Sales success club. At the Club, we create a safe environment where entrepreneurs can test their English language skills together, as well as refine their sales pitch. Under the guidance of our professionals, we will polish your sales pitch to a diamond. Sign up soon as there are a limited number of places.

Lue lisää

DREAM

Offline

14.9.

Yrittäjät kohtaa sijoittajat. Nyt on sinun mahdollisuutesi saada yrityksellesi huomiota ja sijoituksia. Ilmottautuminen On Nyt Auki!

Lue lisää

ENCOUNTER

Offline

31.8.

TBA

Lue lisää

MEETS

Offline

2.9.

MEETS on StartHub:in jäsenten verkostoitumistapahtuma

Lue lisää

MEETS

Offline

7.10.

MEETS on StartHubin jäsenten verkostoitumis tapahtuma

Lue lisää

MEETS

Offline

4.11.

Meets on StartHub:in jäsenten verkostoitumis tapahtuma

Lue lisää

MEETS

Offline

2.12.

Meets on StartHub:in jäsenten verkostoitumis tapahtuma

Lue lisää

TAKEOFF

Offline

13.10.

Tule viettämään mukavaa päivää tutustuen opiskelijoihin ja yrittäjiin. TAKEOFF on LUTES Ry:n järjestämä seminaari päivä, jossa tuodaan esille yrittämisen parhaat puolet. Päivän aikana tapahtumassa tulee olemaan kiinnostavaa asiaa yrittämisestä ja yrittäjinä olemisesta. Osallistujat pääsevät lisäksi tutustumaan StartHubin yrittäjiin ja heidän upeisiin startup ideoihinsa.

Lue lisää

IdeaRace Lahti

Offline

3.11.

IdeaRace on LUTES & StartHubin järjestämä pitchauskilpailu 3.11.2022. Kilpailu on aikaisemmin järjestetty Lappeenrannassa Business Millin toimesta. Kilpailu koostuu kahdesta eri kisaluokasta open ja student. Kummankin luokan pääpalkintona on 5000€. Osallistuja haku alkaa 15.8.2022. Idearace toimii ponnahduslautana Päijät-Hämäläisille startup-yrityksille. Päijät- Hämeen isoin kaikille avoin startup kilpailu.

Lue lisää

MEETS X BARBEQUE

Offline

17.8.

StartHubin jäsenten keskeinen työpäivä.

Lue lisää