Mikä on StartHub? – bisnestä vai unelmaa?

StartHub on tilojaan ja toimintaansa suurempi yhteisö startup-henkisesti ajatteleville ja toimiville ihmisille sekä yrityksille. Meillä kohtaavat niin yrittäjät ja opiskelijat kuin toimintaamme tukevat yhteistyökumppanit ja mentorit.

Kaikki suuri lähtee pienestä liikkeelle

Yhteisössä toimiminen on helppoa, sillä me kaikki hengitämme startupia. Tiedämme miltä tuntuu uskoa omaan liikeideaan kuin vuoreen – ja toisaalta senkin, kun epävarmuus iskee ja tekee mieli paeta samaiselle vuorelle. Juuri tässä piilee yhteisömme voima. Toinen näkökulma, pieni älynväläys, yhteinen sparraushetki tai tapahtuma voi muuttaa kaiken – jopa alkuperäisen liikeideasi kokonaan toiseksi. Ja mitä siitä, jos niin käykin. StartHubissa ei tunneta häpeää tai pelkoa, vaan opitaan ja kasvetaan yhdessä. Luomme yhdessä mahdollisuuksia menestyvään liiketoimintaan.

Tukikohta, joka ei petä

StartHub aloitti toimintansa vuoden 2019 lopulla. Nyt jäsenseinällämme komeilee jo 42 yrityksen logot. Yritysten koot ja toimialat vaihtelevat laidasta laitaan. Vuoden 2023 syksyllä mukaan liittyy opiskelijatiimit.

Edustettuina ovat mm. tekoäly, hyvinvointi, peliteollisuus, valmennus, robotiikka ja asumispalvelut. Meillä viihtyvät erilaiset persoonat ja osaaminen – pakollista pukukoodiakaan ei ole. Huppari tai puku on ihan yhtä sväg!

Unelmoitko sinäkin menestyksestä ja miljardiluokan bisneksestä? Hyvä, niin pitääkin, sillä StartHubissa tavoitellaan suuria. Yhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta, erehtymään ja oppimaan.