Uutta StartHubissa – opiskelijajäseninfo ja haku

Kaikki alkaa StartHubista. Palvelemme sekä jo aloittaneita startup-yrityksiä että yrityksen perustamista harkitsevia opiskelijoita.

Haemme yhteisöön opiskelijatiimejä

StartHub tekee vuonna 2023 uuden avauksen mahdollistaessaan jäsenyyden myös opiskelijatiimeille. Opiskelijajäsenyys on yhden lukuvuoden mittainen, ja se sisältää yritysjäsenyyden lailla yritysidean jatkuvan sparrauksen sekä mentoroinnin, StartHubin yleisten tilojen käytön tapaamisissa sekä osallistumisoikeuden yhteisön tapahtumiin.

Hakulomakkeen löydät sivun alalaidasta.

Edellytykset

Opiskelijatiimin tulee olla vähintään kolmen LAB tai LUT opiskelijan muodostama ryhmä, ja StartHubin jäsenyyden saa hakemuksen kautta 10 potentiaalisinta, hakemusten perusteella valittua alkuvaiheen yritysideaa.

Miksi opiskelijat?

StartHub haluaa integroida opiskelijat osaksi omaa yhteisöä buustaten opiskelijayrittäjyyttä, jotta kiinnittyminen Lahden alueen yritysmaailmaan alkaa jo opintojen ohella. Me myös uskomme opiskelijayritysideoihin, joilla on kasvupotentiaalia tuottaa Lahden talousalueelle tulevaisuudessa työpaikkoja ja toimintaa.

Tavoitteet

Toivomme, että opiskelijat saavat jäsenyydestä kokemuspohjaa yrittäjyyteen sekä erilaisissa rooleissa sekä tiimeissä toimimiseen. Lisäksi jäsenyyden myötä harjoitetaan vastuunkantoa sekä luodaan verkostoja myöhempää työelämää varten.

Huomioitavaa

Opiskelijajäsenyys ei sisällä työpisteiden käyttöoikeutta.

Tiimin työskentely tulee tapahtua kampuksen muissa tiloissa pl. sparraus ja mentorointitilaisuudet sekä tapahtumat.