Seija Kraft Tapionsalo

Lyhyt työhistoria:

Olen pitkän linjan finanssialan ja johtamisen ammattilainen. Olen toiminut Suomen suurimpien finanssialan toimijoiden palveluksessa 90-luvulta alkaen vaativissa johtamistehtävissä. Vastuualueinani on ollut mm. liiketoiminta sekä pankki- että vakuutuspuolella, markkinointi, viestintä, kumppanuudet jne. Työsuojelupäällikön tehtävätkin ovat kuuluneet osana johtamistehtävääni, kuten johtoryhmätyö ja toimitusjohtajan varamiehenä toimiminen.

Tällä hetkellä keskityn puhtaasti hallitustehtäviin ja päätyöni onkin hallitustyön kehittäminen ja hallitusammattilaisten välittäminen yrityksiin Hämeen Hallituspartnerit ry:n toiminnanjohtajana. Itse toimin kahden yrityksen hallituksen puheenjohtajana. Toinen on Provincia Oy, joka on julkishallinnon talous- ja henkilöstöalan yritys. Liikevaihto on noin 10 miljoonaa ja työntekijöitä n. 120. Toinen yritys on Pro Recovery Oy, jossa olen myös osakkaana. Tämä on palautumiseen keskittyvät hyvinvointialan yritys. Vielä olemme startup -vaiheessa, mutta hyvää vauhtia huipputiimin kanssa olemme viemässä yritystä eteenpäin ja ensimmäiset isot askeleet onkin jo otettu.

Teen myös yritysten konsultointia projektipäällikkönä Hämeen Hallituspartnereiden hankkeessa, josta voit lukea lisää täältä.

Supervoimani mentorina: 

Uskon, että kokemukseni liiketoiminnasta, johtamisesta ja hallitustyöstä, sekä uteliaisuus itsekin oppia uutta ja kiinnostus sekä innostus ihmisiin ja ideoihin, tekevät minusta hyvän mentorin.