Blogiarkisto

Taara – Innovaatio Taukoon, käden ulottuvilla

Taara esimerkkinä osoittaa, kuinka yhden visionäärisen yrittäjän ideasta voi kasvaa innovatiivinen yritys, joka tuo merkittävää lisäarvoa tulevaisuudessa sekä kuluttajille että yrityksille ihmisten toimintakyvyn parantamisen kautta.

Startup-yritysten toimintaympäristö kehittyy: Lahden alueelle FiBAN alue-enkeli

"Kokonaiskuvan ja realiteettien ylläpitäminen, sekä erilaisten muiden rahoitusinstrumenttien löytäminen on enkelisijoittajien työtä. Enkeli on erinomainen apu itseensä uskovalle yrittäjälle, jolla on arkista sitkeyttä."

Latchback Games tähtää kansainvälisille pelimarkkinoille

Olemme saaneet yhteisön kautta verkostoja, lisäprojekteja, mentoreja sekä tueksemme ja ystäviksemme samanhenkisiä startup-yrittäjiä.

PikaPay ja Betomo Dream 2023 voittajat

Tapahtuman voittajia eivät olleet pelkästään kilpailuluokkien voittajat. Sijoituskeskusteluja käytiin laajemmin finalistien, sekä paikalle saapuneiden StartHubin muiden jäsenien kanssa.

DREAM Finalists

Student Ideas will be presented starting 9.15 and startup pitching starts 12.40 on Fri 6.10.2023

Dream Keynote Speakers

Dream-tapahtumassa 5 potentiaalista opiskelijaryhmää esittävät yritysideansa, sekä 10 kiinnostavinta startup-yrittäjää pitchaavat liikeideansa sijoittajille, mutta lisäksi maksuton ja kaksikielinen tapahtuma sisältää 2 mielenkiintoista puheenvuoroa.

10 000 € Unelmaan

Tapahtumaan toivotetaan tervetulleeksi myös paikalliset yrittäjät, sisäiset yrittäjät ja alueen elinkeinoelämän vaikuttajat. ”Pitchaus on nopeatempoinen, erittäin mielenkiintoinen tapa esitellä liikeideaa, ja Dreamiin kannattaa saapua nimenomaan oppimaan, miten luoda omasta tai edustamastaan yrityksestä kiinnostava hissipuhe”

Numbers of StartHub

35 jäsentä, 8 alumnia muodostaen yhdessä yli 4,5 miljoonan liikevaihdon on hieno tulos vasta 3-vuotiaalle StartHubille.

Jäsenhaku: Statzon – kasvualustana StartHub

”Uusille startup -yrityksille suosittelen vahvasti StartHubin jäsenyyden hakemista. StartHubin kanssa voit aloittaa pienestä, kohti suurinta unelmaasi!”

StartHub mukana Kasvu Open Kasvupolku -sparrausohjelmassa

LAB-ammattikorkeakoulu ja StartHub ovat mukana tällä Kasvupolulla, koska näemme, että alueellamme on paljon annettavaa teollisuuden hiilineutraaliuden edistämiseksi.

MIDAS-expo tuo yli 40 hankkeen tulokset yritysten hyötykäyttöön

MIDAS-expon puoli on painotettu etenkin yritysvieraille. Messualueella pääsee tutustumaan päättyvien ja käynnissä olevien hankkeiden, TKI-toimijoiden, oppilaitosten ja rahoittajien toimintaan

Banaaniteorialla maailmalle

On järkevämpää hakea perusopit mieluummin vaikka Kuopion markkinoilta ja tehdä pahimmat virheet kotinurkilla, kunnes yrityksesi on oikeasti valmis ja koeponnistettu kestämään maailman tyrskyt.

Kuinka olla MyyWin

Myyjäksi synnytään. Totta toinen puoli. Edelleen moni ajautuu myyjäksi tai työtehtäviin joissa, motivaatiotilasta riippuen, pääsee tai joutuu tekemään myyntityötä.

Onnistuneella markkinoinnilla start-up maailmanmarkkinoille

Yrityksen perustamisessa vaikeimmaksi itse koin aikanaan yrityksen nimen keksimisen.

Usein vastaamattomat kysymykset

Heti joulun jälkeen mielessäni ovat pyörineet kysymykset, joihin emme uskalla tai osaa vastata. Mietin tätä, kun yritin löytää mielestäni hetken, kohtaamisen, jolloin olisin edellisen kerran kuullut sanaparin ”en tiedä”.

Kun rutiinikone rikkoutuu, mitä teillä silloin tehdään?

Satunnaisesti tulee muutoksia, joiden vaikutuksia ei voi ennustaa. Ei olekaan kysymys etätyöaamusta, vaan konttorille tai reissuun lähtijöitä on useampi.

Yhteiskunta pysähtyi – StartHubin Online Accelerator auttoi startupeja verkossa

Mitä tehdään, kun koronapandemia pysäyttää yhteiskunnan, peruuttaa live-tapahtumat, sulkee coworking-tilat ja siirtää työskentelyn verkkoon?

Katse horisonttiin, syksyisiä skenaarioita

Juhannukseen on enää muutama päivä jäljellä. Kesä on tullut vauhdilla ja ainakin osa toiminnasta on normalisoitunut poikkeuksellisen kevään jälkeen.

Kohti kesää ja tuntematonta

Lupauduin ajattelemaan kerran kuussa ääneen LABin näkökulmasta ajankohtaisia asioita ja herättämään keskustelua aiheista, joihin tarvitsemme teidän kaikkien näkökulmia.