Blogiarkisto

Banaaniteorialla maailmalle

On järkevämpää hakea perusopit mieluummin vaikka Kuopion markkinoilta ja tehdä pahimmat virheet kotinurkilla, kunnes yrityksesi on oikeasti valmis ja koeponnistettu kestämään maailman tyrskyt.

Kuinka olla MyyWin

Myyjäksi synnytään. Totta toinen puoli. Edelleen moni ajautuu myyjäksi tai työtehtäviin joissa, motivaatiotilasta riippuen, pääsee tai joutuu tekemään myyntityötä.

Onnistuneella markkinoinnilla start-up maailmanmarkkinoille

Yrityksen perustamisessa vaikeimmaksi itse koin aikanaan yrityksen nimen keksimisen.

Usein vastaamattomat kysymykset

Heti joulun jälkeen mielessäni ovat pyörineet kysymykset, joihin emme uskalla tai osaa vastata. Mietin tätä, kun yritin löytää mielestäni hetken, kohtaamisen, jolloin olisin edellisen kerran kuullut sanaparin ”en tiedä”.

Kun rutiinikone rikkoutuu, mitä teillä silloin tehdään?

Satunnaisesti tulee muutoksia, joiden vaikutuksia ei voi ennustaa. Ei olekaan kysymys etätyöaamusta, vaan konttorille tai reissuun lähtijöitä on useampi.

Yhteiskunta pysähtyi – StartHubin Online Accelerator auttoi startupeja verkossa

Mitä tehdään, kun koronapandemia pysäyttää yhteiskunnan, peruuttaa live-tapahtumat, sulkee coworking-tilat ja siirtää työskentelyn verkkoon?

Katse horisonttiin, syksyisiä skenaarioita

Juhannukseen on enää muutama päivä jäljellä. Kesä on tullut vauhdilla ja ainakin osa toiminnasta on normalisoitunut poikkeuksellisen kevään jälkeen.

Kohti kesää ja tuntematonta

Lupauduin ajattelemaan kerran kuussa ääneen LABin näkökulmasta ajankohtaisia asioita ja herättämään keskustelua aiheista, joihin tarvitsemme teidän kaikkien näkökulmia.