Dream Keynote Speakers

Lahden vuoden 2023 suurin sijoittajatapahtuma järjestetään 6.10.2023 Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen persoonallisella Kujalla, yhdistyen Finnkinon Kuvapalatsin tiloihin.

Tapahtumassa viisi potentiaalista opiskelijaryhmää esittävät yritysideansa yleisölle, sekä 10 kiinnostavinta startup-yrittäjää pitchaavat liikeideansa sijoittajille, mutta lisäksi maksuton ja kaksikielinen tapahtuma sisältää kaksi mielenkiintoista puheenvuoroa.

Aamupäivällä lavalle astelee vuoden 2023 Diili-voittajaksi julkistettu operatiivinen johtaja ja sarjayrittäjä Aki Keskitalo. Aki on myös yksi uusista mentoreistamme, ja puheenvuoron kantavana teemana on ”Hyviä asioita, hyvien tyyppien kanssa!” Keskitalon tausta on hospitality-alalta. Puheenvuoro on suomenkielinen.

Iltapäivän englanninkieliseen puheenvuoroon kutsuttu Amel Gaily on valitettavasti ilmoittanut 24.8. estyneensä saapumasta tapahtumaamme. Ilmoitamme uuden puhujan myöhemmin lähempänä tapahtumaa. After workin musiikista vastaa Jukka Poika & DJ.

Rekisteröidy vieraaksi