StartHub mukana Kasvu Open Kasvupolku -sparrausohjelmassa

Päijät-Hämeen ja Hämeen teollisuusyrityksille tarjolla maksutonta sparrausta Kasvu Openin Kasvupolku® -sparrausohjelmassa

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, Hämeen ELY-keskus ja LAB-ammattikorkeakoulu ovat lähteneet tänä vuonna mukaan valtakunnalliseen Kasvu Openin Hiilineutraali Teollisuus Kasvupolulla -sparrausohjelmaan, tarjoten Päijät-Hämeen ja Hämeen yrityksille mahdollisuuden maksuttomaan asiantuntijoiden sparraukseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Haku Hiilineutraali Teollisuus Kasvupolulla -sparraukseen on avoinna nyt.

Globaalit markkinat asettavat jatkuvasti lisää hiilineutraaliusvaatimuksia, ja ne koskevat suurempien yritysten lisäksi myös alihankkijoita. Päijät-Hämeessä ja Hämeessäkin on monia suuria yrityksiä, jotka ovat jo lähes hiilineutraaleita, mutta niillä – saati sitten pienemmillä teollisuusyrityksillä – on vielä paljon tekemistä hiilineutraalisuuden sekä muiden vastuulliseen liiketoimintaan liittyvien tekijöiden hyödyntämisessä bisneksessä.

– Me LADECissa lähdimme tähän Kasvupolkuun mukaan siksi, että haluamme olla auttamassa toiminta-alueemme teollisuusyrityksiä siirtymään yhä vahvemmin kohti vastuullista liiketoimintaa. Tämän Kasvu Openin Kasvupolku-ohjelman kautta alueemme yritykset saavat tuekseen maksutta paitsi meidän omien liiketoimintakehittäjiemme, myös Kasvu Openin tarjoamia eri alojen asiantuntijoita. Kannustan todellakin alueemme teollisuusyrityksiä tarttumaan tähän mahdollisuuteen, innostaa LADECin Jarno Saarinen.

Kasvupolulle mukaan lähtevillä yrityksillä on lisäksi käytettävissään Hämeen Yrityspalvelut eli Hämeen ELY-keskuksen ja TE-toimiston neuvonta- ym. palvelut sekä LAB-ammattikorkeakoulun StartHubin palvelut.

-Hiilineutraalius ja vihreä siirtymä ovat vahvasti myös valtion tavoitteena, joten tietty mekin olemme palveluinemme lähteneet tähän polkuun mukaan. Haluamme osaltamme auttaa yrityksiä kehittämään uutta ja vastuullista bisnestä ja kasvua, kertoo Matti Nykänen Hämeen Yrityspalveluista.

-LAB-ammattikorkeakoulu ja StartHub ovat mukana tällä Kasvupolulla, koska näemme, että alueellamme on paljon annettavaa teollisuuden hiilineutraaliuden edistämiseksi. Tarjoamme mukaan hakeville yrityksille sparrausta, verkostoja sekä parhaan näkymän alueen startuppeihin, kertoo LABin StartHubin Mark Poutanen.

Lue lisää