DREAM

Offline

Seuraavan Dream tapahtuman päivämäärä on nyt julki : 4.10.2023 Täältä löydät vuoden 2022 Dream tapahtumassa pitchanneet yrittäjät ja vieraana olleet sijoittajat.

14.9.

Merkkaa kalenteriin

Ajankohta

klo 15:35 - 19:30

Paikka

Sammiosali, Päijänteenkatu 9, 15140, Lahti

Tavata

Tapahtumassa verkostoitumisalustana toimii Tavata.

Alustalta löytyy osallistuneet yritykset ja sijoittajat.

Miten pääset Tavataan:

  1. Mene osoitteeseen: https://app.tavata.events/login?code=RVT3 (rekisteröidy tai kijaudu käyttämällä LinkedIn, Facebook, Google jos olet käyttänyt Tavata palvelua ennen).
  2. Halutessasi voit luoda profiilisi, kun olet liittynyt tapahtumaan, valinnut Profiilin ja syöttänyt tarkemmat tiedot tarkennettuihin kenttiin, kuten rooliisi. Vastaa kysymyksiin, jotka järjestäjä on saattanut lisätä. Lisää pitchisi tai käytä pitchiä henkilökohtaisesta profiilistasi. Valitse Tarjoaminen ja Haku -kohdasta sinulle parhaiten sopivat osiot. Lisää tunnisteita (esim. tarjoamiasi tuotteita, palveluita tai ideoita). Lisää tunniste + paina Enter.
  3. Siirry Osallistujat-sivulle ja etsi muut tapahtumaan osallistuvat ihmiset. Käytä aikaa tarkastellaksesi profiileja ja älä unohda tarkistaa lisätietoja kääntämällä profiilikorttia. Liitä viesti kokouskuvakkeesta jokaiseen profiilikorttiin.

Mitä tapahtuu?

Syyskuun 14. päivä yrittäjät ja sijoittajat ympäri Suomen tapaavat toisensa Malskin historiallisessa panimorakennuksessa. Sammiosalissa pidettävää Dream-sijoittajatapahtumaa isännöi StartHub. Mukaan pitchaamaan voi hakea kaikki jo yrityksen perustaneet ja startup-määritteen täyttävät yritykset (skaalautuva ja kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava)
Dream on intiimi sijoittajatapahtuma ja alusta uniikkien liikeideoiden esille tuomiseen. Tapahtuma on kolmijakoinen.

Aamupäivä on varattu yrityksille, jonka aikana keynote-puhujana kuullaan muun muassa enkelisijoittaja ja yrittäjä Noora Fagerströmiä. Iltapäivällä pitchataan ja loppupäivä varataan vapaalle verkostoitumiselle, huippuartisteille ja esiintyjille.
Tapahtuma on kutsutilaisuus yleisön osalta. Jos koet, että haluat osallistua, ole yhteydessä: jani.nieminen@lab.fi