Rami Autio

Lyhyt työhistoria: 

Työskentelen asiantuntijana teknologian, liiketoiminnan ja suunnittelun parissa yli 20 vuoden kokemuksella IT-alalta, ohjelmistokehityksestä ja brändin kehittämisestä. Kokonaisvaltaista kokemusta on karttunut palvelusuunnittelun strategisesta johtamisesta ja ketterän toimintamallin muutosjohtamisesta.

Toimin innostavana puhujana tapahtumissa, edistäen kansallista digitaalisen terveydenhuollon kehitystä, terveydenhuollon tietosuojaa ja toiminnan transformaatiota ilosanomaa digitalisaatiosta. Olen tehnyt yhteistyötä johtavien yritysten ja brändien kanssa, jotka toimivat sekä kansainvälisillä että kotimaisilla markkinoilla, keskittyen digitaalisiin suunnittelupalveluihin ja strategiaan.

Yritysportfolio:

Päijät-Hämeen hyvinvointipalvelut: Chief Digital Officer

Terveyspalvelujen digitalisointi yhdistämällä liiketoimintaa, asiakaskokemusta, digitaalisia ratkaisuja ja dataa.

Luottamustehtävät: 

Erilaiset startup-yrityshankkeet eri kehitysvaiheissa.

Omaolo – (kansallinen verkkopalvelu sosiaali- ja terveydenhuollossa) / Jäsen kansallisessa kehitysjohtoryhmässä.

Jäsen kehitysjohtoryhmässä, Digitaaliset palvelut ja mobiilikehitys yrityksissä Phhyky, Mehiläinen, BeeHealth ja Harjun Terveys.

Kansallinen kehitysryhmä: terveydenhuollon liiketoimintamallien ja hyvinvointisovellusten korvausmallien kehittäminen Suomessa

Tukipari – Etelä-Suomi

Tukipari on koulutettu vapaaehtoispari, joka haluaa tukea pariskuntia haastavissa elämäntilanteissa.

Supervoimani mentorina:

INNOSTUNUT EDELLÄKÄVIJÄ JA UUDISTAJA

En tyydy markkinastandardeihin, vaan jatkuvasti kehitän uutta.

Pääkiinnostukseni liittyy ihmiskeskeisyyteen liiketoimintastrategiassa, tulevaisuuden teknologioihin sekä brändikokemukseen, ja elän palvellakseni.