Banneri_Webinaarialusta_1920x978_02

Online Accelerator Kevät 2021

Maaliskuussa alkava StartHub Online Accelerator on toinen kokonaisuudessaan verkossa järjestettävä, neljän viikon kiihdyttämöohjelma kasvuyrityksille huhtikuussa 2021. StartHubin jäsenyritykset ovat etusijalla, mutta myös muilla yrityksillä on mahdollisuus hakea ohjelmaan. Mukaan valitaan enintään 12 startup –yritystä.

Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta eikä osallistuvien yritysten toimialaa ole erikseen rajattu. Ohjelman tavoitteena on kiteyttää yrityksen toimintaa kuluvan vuoden aikana ja vahvistaa yrityksen valmiuksia kohti markkinoita, rahoitusta ja menestystä. Kiihdytysohjelman läpikäyneet yritykset saavat paremmat valmiudet onnistua tavoitteissaan.

Hakuaika ohjelmaan on 19.2. – 19.3., jonka jälkeen mukaan valitut yritykset julkaistaan tiistaina 23.3. Ohjelman sisältö koostuu yhteisistä asiantuntijoiden pitämistä ja vuorovaikutteisista sparrauspäivistä, yritysten itsenäisestä työskentelystä sekä yrityskohtaisista workshopeista. Tarkempi sisältö esitellään ohjelman alussa mukaan päässeille yrityksille. Kaikille avoin jakso päättyy pitchaus –tapahtumaan. Näistä ohjelmassa mukana olleista kasvuyrityksistä 3 jatkoon valittua pääsee vielä kerran kiteyttämään ideoitaan asiantuntijoiden kanssa sekä lopuksi pitchaamaan. Tervetuloa! Alta pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen: