Encounter

Offline

ENTREPRENEUR MOTIVATION

21.3.

Merkkaa kalenteriin

Ajankohta

klo 09:00 - 11:00

Paikka

LAB Lahden kampus

KEYNOTE SPEAKERS

Jani Sutelainen, taiteilijanimeltään Aste, on suomalainen rap-artisti, joka tunnetaan useista hittikappaleistaan. Sutelainen aloitti aikanaan pienenä poikana painin harrastamisen. Yläasteella mukaan tuli musiikki. Myöhemmin Sutelainen päätti, että jompi kumpi laitetaan toimimaan. All in -mentaliteetti ja vuosien aikana tehty kova työ loivat miehelle omannäköisensä polun työelämään ja yrittäjyyteen. Intohimosta tuli ammatti.

Jori Routo on muusikko ja yrittäjä, joka jo pienestä pitäen halusi välttää ne tavanomaisimmat polut. Koska polku oli oma, se piti luoda itse. Routo uskoi aina, että ura on mahdollista rakentaa omien kiinnostusten ympärille. Täysi-ikäisyyden kynnyksellä musiikki ajoi kaiken muun ohi, ja tänään Routo on paitsi ahkerasti keikkaileva rumpali, myös tapahtumia rakentava yrittäjä. Routo kannustaa ihmisiä uskomaan omiin unelmiinsa ja kulkemaan sitä tietä, joka itselle istuu parhaiten.

Jori ja Jani ovat Lahtelaisen Headland festivaalin perustajat ja ovat järjestäneet tapahtumaa vuodesta 2021 alkaen. Headland on aikuisille suunnattu musiikkifestivaali, joka on palkittu mm. vuoden 2021 kulttuuritekona.

Aikataulu

8.45 Aamukahvit tarjolla ilmoittautuneille
9.15 Keynote Speakers, Jori Routo ja Jani Sutelainen

Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt

Tapahtuman kieli on englanti